Adidas Powerlift 2.0

Så dumpede der lige en pakke ind af døren til en heldig hr. Nordal. Det var en tidlig fødselsdags gave fra min kæreste Mie Paulsen, der mente, jeg skulle have et par powerlifting sko til squat og Adidas Powerlift 2.0dødløft. Det blev til et par – efter min mening – super fede Adidas Powerlift 2.0 i blå. Jeg har aldrig tidligere trænet i den type sko, så jeg var noget spændt på at se, om det var noget for mig. Jeg har indtil da brugt den helt flade New Balance Minimus 20v3, som er en rigtig crossfit sko, og som jeg har været rigtig glad for. Jeg har dog kæmpet lidt med tilstrækkelig bevægelighed i mine ankler grundet slid og skader fra min tid som fodboldspiller, og det har gjort, at jeg har bøvlet en del med specielt squat igennem årene. Selve skoen er kvalitetsmæssig, som man forventer til prisen, som ligger omkring de kr. 800. De sidder godt og støtter de rigtige steder. Dog er de noget stivere i bunden sammenholdt med den noget dyrere Adidas adiPower, men det er nok at forvente. Med stivhed mener jeg ikke hælen, som jo skal være hård og stabil, men bevægelsesfrihed omkring forfod, når man går. Jeg mener dog ikke, det er det store problem, da jeg kun har tænkt mig at have dem på under netop de øvelser, hvor de hjælper – altså squat og dødløft. Jeg har indtil videre kun testet dem af i dødløft, men kan helt sikkert mærke en forskel i stabilitet under løftet, og det er let at holde trykket på hælen i bunden af øvelsen. Om det er pengene værd at investere i sådan et par special sko skal jeg være usagt. For mig er det helt sikkert et plus jvf. ovenstående ankel problem, men man skal ikke tro at sådan et par sko “redder” en fra dårlig teknik. Til at fikse det er der kun en løsning, og det er øvelse, øvelse og øvelse.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.