Anmeldelse: Myprotein Protein Pancake Mix

Jeg er ikke på nogen måde ellers tilknyttet firmaet, hverken som medarbejder, ambassadør eller lignende, så det jeg skriver her og i de kommende anmeldelser er 100% min egen mening. Folk der kender mig ved, at min kæreste Mie Paulsen er sponseret af Myprotein, men deres aftale udelukker ikke, at jeg kan ytre min ærlige mening i forbindelse med anmeldelse af deres produkter. Denne anmeldelse gælder Myprotein Protein Pancake Mix, og jeg har testet smagen Golden Syrup.

Anmeldelse Myprotein Protein Pancake Mix

Pris:

Myprotein Pancake Mix kan fåes i tre forskellige størrelser:

  1. 200 g. til kr. 54,00
  2. 500 g. til kr. 74,00
  3. 1000 g. til kr. 169,00

Vælger man smagsvarianten neutral, er prisen dog en smule lavere. Den anbefalede mængde er 50 gram pr. portion/pandekage, hvilket efter min mening passer rigtigt godt til en enkelt pandekage lavet på en fullsize pande.

Næringsindhold:

Næringsindholdet for de tre produkter er som følger:

Pr. 100 g. Værdier
 Protein 68,6 g.
 Kulhydrat  11,2 g.
 Fedt.  6,4 g.
Energi 382 kcal.

Saltindholdet ligger på ca. 0,6 g./100 g.

Smag og konsistens:

Golden Syrup smagen er den samme, som jeg testede i Myproteins proteinpulver, og også her er den rigtig god. Produktet fås i følgende smagsvarianter:

  • Chocolate
  • Golden Syrup
  • Maple Syrup
  • Unflavored/uden smag

Pulverets evne til at blive absorberet uden klumper er desværre stadig lidt problematisk, men bruger man en håndmixer, er det dog ikke noget problem. Erstatter man endvidere vand med mælk, og lader man det trække lidt inden det ryger på panden, er det helt perfekt. Det øger naturligvis kalorietallet og ændrer på makro tallene for den færdige pandekage – hurra for flexible dieting. Et lille tip til at gøre pandekagen helt sublim er at blande 10-15 gram cacao nibs i blandingen. Hvis ikke man kender cacao nibs, så kan jeg varmt anbefale, at man kigger nærmere på produktet. Det smager helt fantastisk specielt, hvis man giver det en tur i en kaffeblender.

Konklusion:

For at gøre det meget kort: Myprotein Protein Pancake Mix er klart pengene værd. Er det bedre end at gøre det selv? Nok ikke helt, men det er tæt på – i hvert fald hvis man er hr. Nordal – og så spare man en smule tid på tilberedningen. Prisen er efter min mening også ok. En pandekage indeholdende 50 gram. pulver + vand koster dig kr. 8,45 eksklusiv fragt ved køb af posen med 1000 gram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.