UKDFBA: 2015 WNBF Int. Championships

Søndag den 11. oktober 2015 afholdte det engelske forbund UKDFBA sit internationale amatør og Pro show: 2015 WNBF International Championships. Det foregik, ligesom de øvrige år, i byen Leamington Spa – et lille mekka for naturlig bodybuilding i nærheden af Birmingham. Det er som nævnt forbundet UKDFBA (United Kingdom Drug Free Bodybuilding Association), der afholder denne konkurrence, og det gør de i forbindelse med deres engelske mesterskab, som blev afholdt om lørdagen. I spidsen for forbundet, står Lee Kemp, som er en af ildsjælene bag naturlig bodybuilding og fitness i England. Han er en yderst sympatisk mand, som brænder til fingerspidserne, for det han laver – og så formår han år efter år at arrangere en af de bedste konkurrencer, jeg har oplevet. Ikke nødvendigvis målt på størrelse eller antal publikum, men der er altid stuvende fuldt, publikum er entusiastiske og medlevende og vigtigst af alt, som deltager kan du virkelig mærke, at der er styr på tingene, og at atleterne er i fokus.

UKDFBA: 2015 WNBF Int. ChampionshipsTil dette års show har jeg og Nordalfitness været så heldige, at have været en del af det team, der har stået for contest-prep for de to færøske atleter Jórun Larsen Mørkøre og David Arge Galán, hvor mit ansvarsområde har været diæt og peakweek.

Lad mig sige det med det samme. Begge atleter klarede sig over al forventning. Jórun Larsen tog 2. pladsen i kvindernes Pro Bodybuilding, åben klasse, hvor hun stod som en af de mindre, men afgjort også som den atlet i bedst form. Dommerne udtalte blandt andet, at de nok aldrig før havde set en kvinde på scenen med så lav en fedtmasse. David Arge Galán startede dagen som amatør i klassen Mens Physique, men han sluttede dagen med en guldmedalje om halsen samt et Pro-Card, som vil blive taget i brug første gang i weekenden uge 46 til WNBF Worlds 2015 i Atlantic City, New Jersey.

Som nævnt i et tidligere opslag tager David, Jórun, deres træner Jákup Jakobsen, min kæreste Mie Paulsen og undertegnede om små tre uger til WNBF verdensmesterskabet, som repræsentanter for henholdsvis Færøerne og Danmark. De kommende uger byder for mit vedkommende også på et besøg i Schweiz, hvor jeg ligesom sidste år stiller op i SNBF konkurrencen “WNBF Multipower Pro Cup 2015”. Du kan følge med her på siden eller på Instagram og Facebook, hvor jeg løbende vil komme med status og opdateringer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.