Besøg på Ranum Efterskole College

Mandag den 18. maj 2015 drog Nordalfitness repræsenteret ved Mie Paulsen og undertegnede til det nordjyske for at besøge Ranum Efterskole College, der ligger placeret næsten helt ud til Limfjorden. Baggrunden for besøget var en invitation fra idrætslærer Peter Andersen, der kom med følgende oplæg: “Kig forbi og fortæl lidt om, hvad du har bedrevet, og hvorfor du har valgt den naturlige vej, så disker jeg op med en flok opmærksomme og motiverede unge mennesker – og sørg nu endelig for at tage hende Mie med. Hun er en stor stjerne blandt vores unge piger heroppe, og de vil elske et møde hende”.

Ranum Efterskole College 3

Aftenen blev skudt i gang med en god times seminar, hvor Mie og jeg fortalte vidt og bredt om vores træning, konkurrencer og dagligdag krydret med en masse spørgsmål fra de mange unge mennesker i salen. De var en meget positiv oplevelse, og vi blev taget rigtigt godt imod. Peter havde skam heller ikke overdrevet med hensyn til pigernes interesse i Mie, som holdt hende godt til ilden med deres gode spørgsmål. En af pigerne havde sågar været syg op til seminaret, men ville bare være, og den indstilling kan man kun tage hatten af for.

Efter de sidste spørgsmål var blevet besvaret gik turen til skolen Gym, hvor der blev demonstreret en masse øvelse for og sammen med eleverne. Igen bliver jeg nødt til at pointere, hvilken fornøjelse det var, at opleve den entusiasme de unge mennesker lagde for dagen, og vi kunne snildt have været blevet ved meget længere end til kl. 22, hvor pligterne på skolen kaldte for eleverne.

Ranum Efterskole College 5

Mie og jeg vil gerne sige mange tak til Ranum Efterskole College og Peter Andersen for invitationen og ikke mindst til de mange fremmødte for en fantastisk modtagelse og aften. Vi håber begge, at det ikke er sidste gang, vi gæster stedet.

Skulle du have lyst til at læse mere om skolen, kan du besøge deres hjemmeside her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.