Post Workout Meal der mætter

Uanset om jeg er på diæt eller midt i off-season er macrofordelingen for mit Post Workout Meal stort set altid den samme. Jeg får cirka 30 gram protein og cirka 1 gram kulhydrat pr. kg. kropsvægt – begge dele af den hurtigt optagelige slags. Det har i lange perioder været en shake på vand flankeret af en stak riskiks, der har måtte lægge ryg til ovenstående, men for et par måneder siden, så jeg en af gutterne i træningscentret side og spise noget, der så lidt mere lækkert ud, så jeg fiskede “opskriften” ud af ham, og siden har jeg ikke spist andet efter træning.

Ingredienser til Post Workout Meal:

  • rismel
  • proteinpulver (min favorit er chokolade/karamel)
  • lidt kunstigt sødemiddel efter præference
  • vand

For mig er det en rigtig god løsning, da det tager lidt tid at spise. Det fylder godt i maven og giver en god mæthedsfornemmelse, selvom det bliver lynhurtigt optaget i systemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.