DM debut i Body Fitness

Med DM i DBFF regi veloverstået – den 3-4. oktober 2015 i Brøndby Hallerne – vil jeg lige kort gøre rede for Team Nordalfitness’ bidrag til konkurrencen.

Tidligere Athletic Fitness og nu Body Fitness atlet Terese Clausen fortsatte den gode stime fra Newcomers, hvor hun fik en 3. plads, med at sætte sig på en flot 5. plads i et felt med meget høj standard. På teamets vegne vil jeg gerne sige tillykke, og samtidig anderkende den flotte præstation det er at kunne gøre sig gældende på topplan i ikke bare én fitness disciplin, men to! Jeg er 100% sikker på, at det ikke er sidste gang, vi ser hende på scenen, og jeg glæder mig til at følge hende på rejsen.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.