Work in progress

Her hvor året er ved at gå på held, er det et passende tidspunkt at gøre status over, om vi nu har nået alt det vi satte os for. Sådan en gang efterrationalisering eller evaluering, er faktisk en essentiel del af enhver plan eller ethvert projekt. Nåede vi målene? Hvorfor, hvorfor ikke? Hvad har vi lært? Hvad fungerede og hvad fungerede ikke? Hvad man nu end når frem til er et fantastisk værktøj og en uvurderlig viden, når næste skridt skal planlægges og føres ud i livet.

Mit projekt startede startede tilbage i 2007, og jeg har her med billeder forsøgt at gøre status over, hvad jeg har nået indtil nu.

2007

Dette var året, hvor jeg specifikt begyndte at træne efter at kunne stille op i Athletic Fitness. Min form var god, men der manglede en hel del muskelmasse – specielt min ben trængte til en kærlig hånd.

Vægt: 63 kg

Thomas Nordal Rasmussen 2007 - Work in Progress

Thomas Nordal Rasmussen – 2007

2008

Jeg havde planlagt at debutere dette år, men desværre sprang jeg i juli måned patella senen i mit venstre knæ. Det gjorde mig sengeliggende i næsten 2 måneder og krævede 2 operationer. I december 2008 kunne jeg bukke mit venstre ben 90 grader, og det var frygteligt tyndt at se på, men der blev squattet og trænet smidighed på livet løs, for jeg skulle på scenen i 2009!

Vægt: 64 kg.

2009

Så kom debutten i Athletic Fitness endelig. Efter et utroligt hårdt år med genoptræning, lykkedes det mig, at nå en form, jeg mente var god nok til at vise frem på en scene. Det var en dejlig forløsning efter alt det hårde arbejde, men jeg var ikke færdig.

Vægt: off-season 69 kg/on stage 65 kg.

Thomas Nordal Rasmussen 2009 - Work in Progress

Thomas Nordal Rasmussen – 2009

2010

Min forventninger var store til dette års DM, og det lykkedes mig heldigvis at indfri dem ved at få min første medalje i et stærkt felt.

Vægt: off-season 70 kg/on stage 66 kg.

Thomas Nordal Rasmussen 2010 - Work in Progress

Thomas Nordal Rasmussen – 2010

2011

Sabatår

2012

Det var en meget spændt Hr. Nordal, der gjorde comeback til AF efter 2 års pause. Formen var afgjort bedre, men man er altid lidt i tvivl om, hvorvidt man kommer med nok. Det gjorde jeg heldigvis og løb med DM titlen og en sølvmedalje til de efterfølgende nordiske mesterskaber.

Vægt: off-season 76 kg/on stage 68 kg.

Thomas Nordal Rasmussen 2012 DM - Work in Progress

Thomas Nordal Rasmussen – 2012 DM

Thomas Nordal Rasmussen 2012 NM - Work in Progress

Thomas Nordal Rasmussen – 2012 NM

2013

Så nåede vi frem til i år, og her fik jeg debut endnu en gang. Jeg skiftede fitness ud med naturlig bodybuilding og drog til England for at prøve kræfter med den gren af sporten. Jeg blev heldigvis ikke skuffet og kunne tage hjem med en 1. plads og et WNBF Pro card, hvilket jeg på ingen måde havde regnet med.

Vægt: off-season 76 kg/ on stage 69 kg.

Thomas Nordal Rasmussen 2013 - Work in Progress

Thomas Nordal Rasmussen – 2013

Status

2009: DM, Athletic Fitness, nr. 6
2010: DM, Athletic Fitness, nr. 2
2012: DM, Athletic Fitness, nr. 1
2012: NM, Ahtletic Fitness. nr. 2
2013: UKDFBA, International Class, Natural Bodybuilding, nr. 1 + WNBF Pro card

Work in Progress

Nu er jeg ikke typen, der bare kan ligge på den lade side, og nye mål må der til. Jeg har som nævnt kun trænet med bodybuilding for øje et enkelt år, og da jeg virkelig nød den type konkurrence – måske endda mere end jeg havde regnet med – vil det også fortsat være det, der er mit mål. Jeg er ikke helt klar til at melde åbent ud omkring mine mål for 2014, men jeg kan sige så meget, at det bliver i WNBF Pro regi, internationalt og med stor sandsynlighed mere end én konkurrence.

Glædelig Jul til alle derude og et nytår, hvor I når alle jeres mål!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.