Naturlig bodybuilding: 3 weeks out, DBFF Newcomers mm.

Nordal klar til debut i naturlig bodybuilding

Formen her 3 uger før min debut i bodybuilding

Så blev det fredag og weekenden lurer herligt lige om hjørnet. Denne weekend er dog ikke bare en i massen. For eksempel er der i dag kun 3 uger, til jeg sidder på et fly på vej mod England og min første konkurrence i naturlig bodybuilding. Formen er som jeg havde håbet, og jeg har på intet tidspunt været bagefter planerne. Jeg startede min diæt helt tilbage i anden uge af juni, og nogen vil nok synes det er vel rigeligt tid, når man skal tabe små 6-7 kg, men det har gjort, at jeg på intet tidspunkt har følt mig presset eller fået egentlig diæthjerne – som man jo kalder det. Om det så er nok må tiden vise. Jeg er ikke blandt de største, men jeg håber jeg kan give de andre kamp til stregen på symmetri og condition.

Ellers er alt efterhånden planlagt og på plads. Flybilletter er købt, hotelværelse booket, hårfjerningscreme og Jan Tana tanning produkter indkøbt, de for en fitness fyr alt for små poseringstrunks ligger klar og venter og min fri rutine er for længst sammensat og skal nu bare  øves til hudløshed.

Denne weekend byder også på DBFFs andet debutantstævne, som i modsætning til sidst denne gang kommer til at fungere som et kvalifikationsstævne til DM, der afholdes i oktober. Bestrong har seks atleter med, som du kan læse meget mere om her. Jeg er så heldig at skulle med som coach/opvarmer for to af atleterne: Luise Vernstrøm Rasmussen der stiller op i BodyFitness Junior +163 cm og Brian Slotved der stiller op i “min disciplin” Athletic Fitness +175 cm. Jeg glæder mig sindssygt meget til at se dem og de andre atleter fyre den af på scenen. De har alle kæmpet en vis legemsdel ud af bukserne, og er alle vindere i mine øjne!

Endeligt er det denne weekend også en uge siden ,min kæreste Mie Paulsen og jeg havde sat Henning Kristensen stævne i FitnessWorld i Scandinavian centret i Aarhus. Der skulle trænes skulder og arme, og der blev i den grad givet gas “BESTRONG style”. Lidt poseringssjov blev der skam også plads til, som du kan se her. Nedenfor er en video fra seancen, som jeg håber du kunne have lyst til at se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.