Peakweek

Så er det dagen før UKDFBA 2013 UK Open Championships, hvor jeg deltager i klassen Mens Amateur International Grand Prix. Vi ankom i går aftes efter en flyvetur fra Sønderborg til Birmingham via København og Stockholm. Ja, man får lidt at se, når man flyver med SAS. Alt klappede heldigvis og hele turen gik uden det store stress. Dagen i dag er primært blevet brugt på afslapning, men inden jeg kunne nå dertil, skulle der først styr på mad og drikke til i morgen. Det er noget mere besværligt, end når man konkurrerer derhjemme, da det ikke sådan er lige at medbringe og opbevare noget. Jeg havde en forhåbning om, at jeg kunne få hotellet eller en restaurant til at hjælpe mig, og efter lidt søgen og forklaren frem og tilbage, lykkedes det sørme at få “Totally Thai” til at hjælpe mig.

Totally Thai Warwick - Peakweek

Vel tilbage på hotellet er programmet resten af dagen lidt lidt træning og måske også indfarvning med første lag farve. Det kommer lidt an på, hvad mavefornemmelsen siger, når vi kommer så langt, for der er faktisk god tid i morgen tidlig. Jeg er meget spændt på at se de andre atleter, og se hvad niveauet er. Det kilder lidt i maven, men det tager jeg som et godt tegn på, at jeg er tændt og klar til at gøre mit bedste.

Peakweek start med træning og fotoshoot

For at slutte af med starten på mit peakweek forløb, så startede jeg ud med et besøg i Aarhus hos min kæreste Mie Paulsen. Vi havde en super ben træning sammen i det lokale Fitness World i Viby, og det kom der nedenstående videoer ud af. Dagen efter havde jeg arrangeret et fotoshoot med Gert fra Photorama.dk, og det blev til en spændende og udfordrerne eftermiddag foran linsen, hvor jeg kæmpede både med kulde, blæst og sørme om jeg ikke fik lov til at lege lidt med gynger.

Jeg har set et par af billederne allerede, og jeg kan næsten ikke vente med at se dem allesammen. De kommer naturligvis til at lægge under galleri sektionen, for dem der måtte have lyst til at se hans arbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.